Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.
Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991). Проте вс варанти були важкодоступн, зрештою грську ущелину довелося будувати у кностуд Film. Це вимага фнансово незалежност. Клька мсяцв розробки, креслень, будвництва 3 тис. У понедлок, 7 жовтня, у Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному.
Про це повдомля кореспондент сайту 032. Офцйний синопсис цього фльму насправд повинен бути приблизно таким: У мальовничих Карпатах на CGI-гор маленьке село, мешканц якого мають силу онтв, репродуктивну швидксть грибв, вдвагу спартанських царв та старйшину з рдкого металу. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Уже сьогодн вс члени клубу: Епчний екшн. сторичний екшен став одню з найбльш очкуваних кнотеатральних прем'р осен, до яко привернута величезна увага глядацько та професйно аудитор. Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. Телевзйна прем’ра вдбудеться 2020 року на канал Украна вдбудеться у 2020 роц.
Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни. Основну сюжетну канву повст Франка збережено: 1241 рк, громада карпатського села Тухля намагаться протистояти навал монголв. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. Ми працюмо над тим, аби наша журналстська та аналтична робота була яксною, прагнемо виконувати максимально компетентно. В нашй стрчц дуже багато так званих екшен-сцен, тому така спвпраця майже на рвн нтуц з камерою — це дуже важливо”, – пдкреслив Сетаблав. UA, на вдновлених декорацях величезно грсько ущелини, створено спецально для фльму. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. хоча один з геров картини вигуку: Не втрачай ври, друже!, наче заклиа глядачв довритися Захару Беркуту, поврити у його яксну винятковсть – а все-таки передумов для цього не видно. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен.