До реч, варто сказати, що патротична тема Захара Беркута не вилазить на переднй план, не перетягу на себе ковдру, але скромно – як личить патротизму – стоть осторонь. Безумовно, це найправильнший шлях до того, щоб зробити картину жившою, а не картонншою. Ми ж вс прекрасно знамо: зайвий, дубовий такий нескладний патротизм – пафосн промови пронизлив погляди – знищив не один укранський фльм. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. Патротизм картини помрний доречний. Вн – серцевина фльму, а ось його оболонка – це Голлвуд.
Трейлер кнострчки: "Захар Беркут"Вийшов у прокат фльм "Захар Беркут". У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". Дал: ми аж надто часто пдносимося до неба лтамо над Карпатами. 30 год в кнотеатр Multiplex Spartak.
Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн). Тобто, схоже на те, що цей фльм деклька разв перекладався з укрансько на англйську та навпаки, але в переважнй бльшост того, що тут кажуть, залишився сенс. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. Все, що м було потрбно - вдправити орду в гори. Найгрша риса фльму в його затягнутост. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ.
До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. ua у Кив. Виявляться, смливий мисливець Захар Беркут його група однодумцв готов знищити вйсько у них для цього фантастичний план. Захар Беркут: дивитись тизер онлайн: Склад акторв хня гра. Про це Льввському порталу повдомили органзатори заходу. Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. У вдповдь розлючений хан виршу помститися збираться йти через гори, знищуючи карпатськ селища. А у Захар Беркут можна нашкребти ледве не три-чотири навть не сцени, а кадри, де можна побачити, що тут дйсно думали, як ефектно показати детал екшену.
Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Слоган фльму - У свобод моя суть.