Найбльш впзнаваним обличчям зрка "Термнатора 2", рдкий термнатор Т-1000, агент ФБР у серал "Секретн матерали" - Роберт Патрк.
Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Кадром, де ватажок загарбникв хан Бурунда, втлений монголом Цемгдом Церенболдом, вирина з темряви, можна милуватися вчно. Будемо до цього прагнути”, - коментують укранськ актори, гост прем’ри, Наталка Денисенко та Андрй Феднчик. У картин зграли: Томм Фленаган ("Хоробре серце" (1995), "Гра" (1997), "Гладатор" (2000)), Роберт Патрк ("Термнатор 2: Судний день", "Переступити межу" (2005), "Мст у Террабтю" (2006)), Елсон Дуд ("ндана Джонс Останнй хрестовий похд" (1989), мн-серал "Копальн царя Соломона"). - Кноробота "Захар Беркут" знята за мотивами оповдання вана Франка. uа. сторичний екшен був представлений на багатьох мжнародних кноринках, де неабияк зацкавив свтову аудиторю. На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам.
Ну ось це те, що залишилося вд повст вана Франка. У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. У "Захар Беркут" можна побачити карпатське озеро Синевр, оповите туманами, гори селище Тухля, де живуть горд мешканц Карпат. На псню “Перевал” також зняли клп, де кадри з фльму; окрем кадри з Святославом Вакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ Film. хоча один з геров картини вигуку: Не втрачай ври, друже!, наче заклиа глядачв довритися Захару Беркуту, поврити у його яксну винятковсть – а все-таки передумов для цього не видно. Ось це для мене Захар Беркут. Рк 1241.
Все, що м було потрбно - вдправити орду в гори. До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. ua з спецальними декорацями грсько ущелини. А у Захар Беркут можна нашкребти ледве не три-чотири навть не сцени, а кадри, де можна побачити, що тут дйсно думали, як ефектно показати детал екшену. У головнй рол сторичного екшена Захар Беркут знявся американський актор Роберт Патрк (Термнатор-2). Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута. 10 жовтня в укранський прокат вийшов перший повнометражний укрансько-американський фльм – Захар Беркут.
У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.