За його словами, сторя, описана у повст вана Франка, "про те, що ми робимо, коли наше життя опиняться пд загрозою".
Захар Беркут – типова трагедя батькв дтей, сторя про Ромео Джультту, а також фльм, якщо говорити цитатами з Беркута, – про громадський лад. Роль молодшого сина Захара – Максима – виконав молодий американський актор Алекс МакНколл; зрадника Тугарина-Вовка втлив менитий шотландський артист Томм Фленаган (Гладатор, Мсто грхв), а його дочку ( кохану Максима) Мирославу – британська актриса Попп Дрейтон (Абатство Даунтон). Мсцевий старйшина – Захар Беркут – рату за те, щоб ус карпатськ громади об'дналися супроти спльно загрози. До зйомок долучився Голвуд. Безумовно, це найправильнший шлях до того, щоб зробити картину жившою, а не картонншою. Продовжуючи дивитися фльм Захар Беркут онлайн, буде цкаво зрозумти, що розлючений хан вируша в дорогу готуться знищити вс поселення в горах, де спробують сховатися колишн ув'язнен. Гост виставки зможуть дзнатися подробиц про створення фльму та посплкуватися з творцями фльму та акторами в неформальнй атмосфер в рамках фуршету. з державного бюджету. Фльм йде ще дал, та навть в аспект мсця д доходить до фентезйного вимру.
Окрм того, у хол кнотеатру вдбулася виставка костюмв, як були створен спецально для зйомок стрчки художником-костюмером Антонною Белнською. На гостей свята очкував сюрприз — просто перед входом до кнотеатру анматори Парку Кивська Русь влаштували видовищний перфоманс. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. Дал: ми аж надто часто пдносимося до неба лтамо над Карпатами. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10. Уже сьогодн вс члени клубу: Зи сис Карпати, – повинен був казати Захар Беркут монгольському воначальнику у кнц, скидуючи його ногою з фнально каменюки.
Захар Беркут (у мжнародному прокат The Rising Hawk) — укранський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна, екранзаця однойменно сторично повст Захар Беркут вана Франка. Мен здаться, що переосмислити цнност ма кожен з нас та подивитися цей фльм”, - вген Галич, лдер гурту О. Проте вс варанти були важкодоступн, зрештою грську ущелину довелося будувати у кностуд Film. Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори. Вийшов такий соб парадокс – дею переможного слов'янського патротизму на екран втлював американо-британський акторський склад.
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.