Розбиремося чому. Вони були здивован Карпатами, варениками з вишнею… вони були дуже готов до спвпрац, що вдчувалось на майданчику. Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей. тому у нас був виклик, як все зняти не тльки красиво, але й чесно. А там сюжетний поворот: Тугар Вовк виявляться натуральним зрадником, вн дружить з ворогом, тож тухольцям доводиться самотужки боротися за волю незалежнсть.
Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Мовляв, в Голвуд так реч виготовляють з пластика… 28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений). Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Це цкаво: Нов фльми грудня 2018: найкращ прем'ри мсяця 30 год запланована прес-конференця за участ команди фльму, яку вестиме Андрй Алферов — кнознавець, кнокритик, телеведучий, член Мжнародно асоцац кнопреси (FIPRESCI). У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club.
Так прокти стають можливими, тльки коли багато людей вкладають свою енергю. Захар Беркут – повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. вони були, в першу чергу, здивован тим, що пд час вйни в Укран опкуються культурою, кно зокрема. У стрчц взяли участь актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Але тут ситуацю, як не дивно, врятувала темрява печери, де все вдбувалося. Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.