Сотн рзних видв збро, клька десяткв коней, бо на мечах, трюки, масштабн битви - для всього цього у "Захар Беркут" знадобилися каскадери.
мж цими двома, як ми пам'ятамо, конфлкт. Квитки вже у продажу. У Львов глядачв познайомлять з цлим всесвтом Захара Беркута, який вирс з знаково для всх укранцв повст вана Франка. Нагадамо, Захар Беркут вийшов у прокат 10 жовтня 2019 року. Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр.
Патротизм картини помрний доречний. "Я люблю сторю. Слоган фльму - У свобод моя суть. Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни.
Роль молодшого сина Захара – Максима – виконав молодий американський актор Алекс МакНколл; зрадника Тугарина-Вовка втлив менитий шотландський артист Томм Фленаган (Гладатор, Мсто грхв), а його дочку ( кохану Максима) Мирославу – британська актриса Попп Дрейтон (Абатство Даунтон). Синопсис: 1241 рк. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. UA, на вдновлених декорацях величезно грсько ущелини, створено спецально для фльму. У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. Незабаром стало вдомо, що режисером екранзац цього твору став трумфатор Золото дзии – 2017 Ахтем Сейтаблав (його вйськова драма Кборги взяла шсть нагород). Сподваюся, те, що ми зробили з командою, знайде вдгук у серцях глядачв та змусить замислитися.