Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.
Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Згадаймо ту ж битву пд Фермоплами, яка трапилася в 5 столтт до н. Бодай одн. Плюс чудов карпатськ пейзаж, полпшен зйомкою з дронов певною клькстю комп'ютерно графки. Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз назавжди. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. Звичайно, автори стрчки сподваються на мжнародний прокат: вкладен в зйомки грош на мсцевому кноринку вдбити в принцип неможливо. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному.
Партнером та консультантом фльму виступа Мжнародний Фонд вана Франка. Отримують вльний вд банерно реклами сайт. Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр. Додатков сцени зВакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ FILM. Розбиремося чому.
Грим – нереально крутий! Одяг, якого пошили бльше трьох тисяч одиниць – неймоврний. Над створенням картини працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпдтримка - 30 млн гривень. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. Проте вс варанти були важкодоступн, зрештою грську ущелину довелося будувати у кностуд Film.ua у Кив.