Клька мсяцв розробки, креслень, будвництва 3 тис. квадратних метрв штучних скель з'явилися на Трощин.
У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). У мереж з'явився офцйний тизер укранського фльму "Захар Беркут" Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу. До реч, варто сказати, що патротична тема Захара Беркута не вилазить на переднй план, не перетягу на себе ковдру, але скромно – як личить патротизму – стоть осторонь. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць.
Це завжди робочий гарний настрй. Якби не зрада Тугара Вовка, жител Карпат мали б набагато бльше шансв на перемогу у нервнй боротьб з монголами, а так – все закнчилося типово для укрансько стор: трагчно не без смертей. Було проведено клька експедицй в Карпати. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. А там, де спроба – завжди ймоврнсть успху. сторичний екшн за повстю вана Франка "Захар Беркут" став без перебльшення найгучншою найдорожчою укранською прем'рою року. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський.
Бюджет стрчки чималий: 113,2 млн грн ($4,5 млн), з яких 30 млн грн видлило Держкно. Якщо глядачам сподобаться, не виключають можливост продовжити час прокату в кнотеатрах. Патротизм картини помрний доречний. Також у фльм зграли актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав - монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди. По сут, няких психологчних трансформацй у фльм ми не спостергамо. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Плюси. Вийшов такий соб парадокс – дею переможного слов'янського патротизму на екран втлював американо-британський акторський склад.
ДетальншеЯкби в Укран знмали показували так фльми як Захар Беркут протягом усх рокв незалежност, ми б сьогодн мали зовсм ншу Украну й ншу сторю.