Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених. У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища.
Ось це для мене Захар Беркут. Захар Беркут: дивитись тизер онлайн: реклама У гр акторв, у хньому зовншньому вигляд, в декорацях – нде не вдчувалась награнсть чи неприроднсть. Зрозумють х за кордоном чи н — не так вже й важливо.
Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. Бекраунд. Щодо мжнародного прокату вн сказав, що команда фльму мр про нього, але найголовнший глядач – тут, в Укран. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. Сильне кно. Нагадамо, Захар Беркут екранзацю твору вана Франка. Згадаймо ту ж битву пд Фермоплами, яка трапилася в 5 столтт до н. Виробництво стрчки проходить у тснй спвпрац з колегами з США.
У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем. Всм дивитися, щоб днатися боротися за сво майбутн!”, - Тарас Тополя, лдер гурту Антитла, який був присутнй на прем’р. Але нхто ж не говорить, що поганий жанровий фльм – це кнець свту. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Вони ж чули, що в Укран йде вйна, що Украна захищаться вд зовншнього агресора — вд Рос. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер – навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло щиро. Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). Грське селище Х столття було нелегко реконструювати, розповдають автори фльму, адже збереглося дуже мало нформац про т часи в Карпатах.
Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни.