все-таки найбльш кричуще у Захар Беркут – це геро. Не Мирослава, а молода ельфйка Дженфер Коннел! Не брат Максима, а троянський Гектор! Не Богун, а вкнг-берсерк! А все тому, що геро ц пдпорядкован закону чеховсько рушниц. хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. Ну от чому коваль такий сильний, чому його сил придляють стльки уваги? А щоб камння перекидати! Хто бачив – той зрозум.
Але все ж головна претензя до екранзац "Захара Беркута" не в тому, що написану Франком сторю боротьби вльного карпатського народу з монгольськими загарбниками перетворили на досить вторинний за голлвудськими мрками очевидно клшований сюжет. Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Набги Монгольсько орди на слов'янськ земл не припиняються. Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога. тому у нас був виклик, як все зняти не тльки красиво, але й чесно.
Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM. Слоган фльму - У свобод моя суть. Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить. Львв, вул. "Вдтворити природу - це найскладнше завдання.
А о 18. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. 1223 рк. Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених. Тобто, схоже на те, що цей фльм деклька разв перекладався з укрансько на англйську та навпаки, але в переважнй бльшост того, що тут кажуть, залишився сенс.
Головне свято дня розпочнеться о 19.30 год в кнотеатр Multiplex Spartak. На гостей чекатиме цкава розповдь про проект та зустрч з його командою, а о 20.30 год — передпрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут.