“Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
Всм ншим – дуже раджу. Тож мамо, насправд, комедю абсурду з гарними далогами та гегами, але сумбурним сюжетом надто вже карикатурним зображенням багатьох персонажв. У фльм йдеться про 2014 рк – розпал гбридно вйни Рос проти Украни. виживати навть в умовах вйни. Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна.
Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки! Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням. Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. джерео30 счня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого Наш Котики. – Хто пдписав?
Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. – збуджено заверещала кореспондентка. Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Наш котики — третй повнометражний фльм Володимира Тихого. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. У видавництв Фоло вже у 2020 роц вийшла книга Наш котики.
– Перш за все, любов до Батьквщини. Найголовнше було для нас – передати той емоцйний стан. Коли ми були на фронт, ми постйно згадували про те, що козаки не думу гадали й страждали, а з веселими пснями йшли в бй, вони танцювали перед бом, вони плювали ворогов в обличчя. ми так само. Так було в добробатах в Правому сектор.