Вйну можна виграти або коли ворог каптулю, або знищивши ворога. Зараз на час – виграти вйну. Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю. Про мир можна псля перемоги.
Ти жартуш? (Пауза). Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини. Пдбрали аудиторю, яка свдомо ходить на укранськ фльми, тих, хто ходить дивитися весел стрчки без прив’язки до крани хнього виробництва. Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Дикий пода рацю Професоров. дея щодо китайсько грашки кота також виникла пд час роботи на майданчику: Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Останн скорше для того, щоб позлити росйських пропагандиств – творц фльму не приховували, що це було одню з хнх цлей, нехай не основною.
Офцйним саундтреком фльму стала украномовна псня Жовтий скотч гурту Yurcash. Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну. жарти вдал, а не надто. Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. От серйозно, я весь час вдчувала напруження.
Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. Це ж просто кно! воно мусить бути яксним - кажу нколи друзям, як перемивамо кстки черговому фльму. Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, хн рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну: прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. — Плюс!!! Головн рол в фльм виконали Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Михайло Кукуюк та нш. Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. – З чого для вас почалась ця невигадана вйна? Як ви потрапили на фронт?
Але з веселощами автори не переборщили. Кажуть: це фльм про тих, хто смявся смерт в обличчя.