Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. У книз вмiщeнo дeв’ять cюжeтiв.
Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. Першу жуть, яка вводила у ступор, вдбирала мову. Власне, Смерть туалет автоматично пдводять нас до того, що в кадр будуть брудно лаятися, дивлячись першй в обличчя, а другий забезпечить масу туалетних, що не дивно, жартв. Культура. Комедя — це сторя про те, якими люди насправд. Почувши це Лто ще бльше обурився. сторя про укранських вйськових у блндаж нагаду невелике гальське село з фльмв про Астеркса та Обелкса, яке також протистоть постйним атакам ворогв. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Комедя — це не просто посмятися над хорошими жартами. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан.
Дикий повв хлопцв до бйниц, бля яко стояв Професор. Так, мсцями гумор добряче чорн, проте не переходить меж. А коли хтось поруч дрма, хтось чавка чпсами, а хтось вгор як раптом загегоче, бо, бачте, впала додолу рука померлого Професора чи звдклясь вилетла Смерть - це так соб. Лто кричить у вдповдь: В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвпродюсером стрчки Марком Супруном сподвалися отримати бльшу частину коштв на виробництво фльму на патротичному птчингу Мнкульту 2018 року.
Вн давно повернувся з фронту. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як та нш. Найскладнше було зрозумти специфчний моментами внутршнй серед атовцв волонтерв гумор.
Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту