Якщо повернутися до захдно смхово культури, то там колосальний досвд смху з полтики, вйни, релг тощо. Власне, з усього. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. Британя у 1960-х роках була досить релгйною краною, цей комедйний серал став потужним викликом не тльки в культурному, а й у свтоглядному розумнн. У них все це працю, адже смх насправд да певну амнстю. Вн допомага реанмувати багато цнних речей, як гинуть, коли х використовують виключно в драматичних, пафосних контекстах.
Дал – красива розв’язка. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. Насправд, н. Ми не можемо бути толерантн – нас вбивають. – У ход фльму ста вдомо, що професор пройшов Афганстан.
У кнцевому результат вд Держкно творц отримали фнансову пдтримку на виробництво фльму розмром не ?7,3 млн, як вони початково просили, а ?0,98 млн. Це перше наше неполткоректне кно. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Воно того варте. Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. Протилежну сторону фронту, зрозумло, до уваги не беремо. гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. Написали “донбаський блатняк”.
Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Але головною на екран надзвичайна акторська принадливсть Тубольцева, якого глядач уже мають знати за сералом Гвардя. Режисер стрчки Володимир Тихий: Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. У рол Пенальт знявся колоритний актор Дмитро Хом’як, який грав головну роль у картин Припутн.