Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв.
Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. Але в нас зворотнй зв’язок з ними, та ми втлюмо х побажання. moreУ прокат 30 счня у кнотеатрах виходить перша вйськова комедя Наш котики, яка присвячена подям на Сход. – Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому. Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом). За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Режисер Володимир Тихий радився з ним щодо сценарю та характеру поведнки геров. Так само ми жартували з сепарв, а вони жартували з нас, коли говорили по рацях. Несподваним довгожителем кноекранв дитячу казку Пекельна хоругва, або Рздво козацьке Михайла Кострова.
Який до 2014 року встиг зробити кар’ру актора не лише Молодого театру, а й рзномантних сералв – зокрема росйських, де часом доводилося грати доблесних вйськовослужбовцв Росйсько Федерац… На запитання журналств вдповли також виконавц головних ролей у стрчц, зокрема Петро Микитюк (професор), Ярослав Федорчук (капелан), Вра Климковецька (журналстка Оля), а також Дмитро Тубольцев (“Лто”), який фактично гра самого себе, бо вн актор 2014 року пшов на вйну добровольцем. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту Це привд, щоб вдчути радсть та той дух 2014 року. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. Про тих, хто зберга бойовий дух добрий гумор за найскладнших обставин. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому Я бачила багато моментв, як викликали усмшку.
Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. В итоге такое обхождение закона малыми кинотеатрами может обойтись им очень дорого. А ще я там опкувався куркою. Почали ми з повного рев’ю наявного коду, бо увесь цей час вн розвивався у хакатонному стил, а потм пропрацював майже 3 роки. В центр сюжету – дол та стор добровольцв Лта (Дмитро Тубольцев), Професора (Петро Микитюк), Грна (Станслав Бжезнський). Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм.
Та що там казати – в ту мить, коли один з геров Наших котикв недбало наспву Пливе кача по Тисин, готуючи обд, авторка цих рядкв теж ледве не застогнала вд тако наруги над Реквмом Майдану… Проте з розвитком сюжету таке блюзнрство цьому герою мимохть пробачаш.