Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. Але давайте все ж поговоримо детальнше.
Така скромна кльксть проданих квиткв на один екран, з одного боку, наслдком скорочення пропозиц фльму кнотеатрами, з другого боку Ексу не вдалося сформувати позитивний суспльний розголос. Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком. Особливо над ворогом. Мр так, що врить навть свому товаришу-жартвнику, який виршив погратись в президента, змтувавши голос у слухавц. Чимало стереотипв, як були елементами мперсько пацифкац нашо нац, ми повалили.
Насамперед, щоб ус усвдомили, що вйна трива, вдчули гордсть за укранських вйськових, котр не здають фронт воюють за кожного з нас. Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко. Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн.
Хм! – скривив обличчя Професор. Запитайте будь-якого ветерана вн вам вдповсть, що на вйн без гумору — няк. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. Протягом 2019 року в Укран з’явиться близько пвсотн фльмв патротичного спрямування, зокрема коштом державно пдтримки. На жаль, результати стартового вкенду змушують переглянути ц прогнози, зменшивши х утрич. Ус сцени вдзнят у Чернгвськй област. З урахуванням допрем’рних показв, на Наших котикв, станом на 2 лютого, було продано 36 тис. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Окремо слд згадати про комп’ютерну графку, що за укранською традицю вставлена де треба й де не треба.
"Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.