Я актор. За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Вони мають рзн характери, вдповдно кожен по-свому реагу на стресов ситуац в умовах вйни. По сут, вс бйц "Туалету" – лузери, яким з рзних причин не знайшлося мсця в бльш гарячих точках. Тож, раджу вам сходити на Котикв, вони мил. Жанр: драма, комедя
Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший Як-от Капелан, який взявся нзвдки, загрозливий росйський генерал чи сепаратист-вткач. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого.
За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки? Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. Фондуй у дяльнсть hromadske на Спльнокошт — будь-яка сума допоможе нашому меда й надал писати про актуальн та важлив культурн под та процеси. прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. Вн розповв, що режисер радився з ним щодо сценарю й опису геров, хньо поведнки. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою.
Нин не можна, тому хутенько вс у кно, поки “Наш Котики” у прокат. Але, можливсть подивитися фльм онлайн обов’язково з’явиться. От тльки не ранше, нж за пв року. До реч, по ТБ теж покажуть. Вс подробиц згодом