Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Укранська стрчка "Наш котики" вже збира зали у кнотеатрах. прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008). Головн рол виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Автори картини називають вважають "неполткоректною комедю".
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Нараз та модель, що ми використовумо, дозволя нараховувати ачвки як за роботу взагал, так за успхи в якомусь конкретному проект. снують захдна та схдна культури. Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих". Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Його зграв актор Дмитро Тубольцев. Вони не народились героями чи богами вйни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Глядацький нтерес змусив кнотеатри переглянути прокатн плани. Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно.
А поки вн у прокат, треба обов’язково пти у кно. Все? – запиту Мачмонт. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv". Труни, як пливли до Свято-Троцького собору. ПРО ФЛЬМ Держкно та УКФ доклалися до промоц фльму уже на стад постпродакшну. Вйськов ж, як вже бачили стрчку, схвально вдгукуються про фльм. нш коментар вдображен не будуть.