Тож це не просто слово, це цлий образ культура ставлення до смерт. Стар знайом мцно обйнялися та за доброю брежнвською традицю поцлувалися трич. За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну. Голос Дикого вв дал: Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. Коли до нас ОБСшники приздили, то сказали, що це найкращий туалет на все АТО. Перший рк вйни з Росю. “Чи укранське кно може заробляти на себе? Може! Але це забере якийсь час, щоби воно дйшло до того, аби яксть зйомки та продакшену було на такому рвн.
Хоча результати, звсно, рзн. – натхненно виголосила кореспондентка. За мсяць отримали перш дан у машиночитному формат досвд. Под його картини розгортаються у 2014 роц, на початку росйсько-укрансько вйни. Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик. Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно.
Художник з гриму: Катерина Струкова Коли прокат Фльм демонстрували на 82 екранах. Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Трейлер фльму Наш котики