Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину.
Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Читайте також: Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. – Кучма.
Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. На знмальну групу викликали полцю. Гоша заговорив укранською. Сам актор також вперше побачив картину саме тод: Його задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО.
А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. – Що було найскладншим на зйомках? Комусь не вистачить пафосу, а комусь буде занадто чорним гумор. Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун). враження, що Наш котики бльш цлсно виглядали б як серал, чи як веб-серал, гарних жартв просто не вистачило на повнометражний фльм. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас.
Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!