Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний.
net посплкувався з продюсеркою фльму Уляною Супрун про дею неполткоректно комед, фнансування та стан укранського кно. Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. Стиха гра релаксова музика. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. Внучка щебетала: Я ж казала!.. Вн розповв, що режисер радився з ним щодо сценарю й опису геров, хньо поведнки.
Лто рзко розвернувся й клька разв грюкнув зверху по кабн. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". Вн навть знмався у тй форм, в якй воював. Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. У його новому фльм чтко побачила те, що у режисера впевнено вимальовуться власний почерк, за фшками та художнми прийомами його легко впзнати виокремити серед нших митцв.
А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Хоч щось ! Под фльму вдбуваються у 2014-му, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Геть врю, що хлопц там не втрачають гумору, доброго драйву й годн набудувати з перчинкою не тльки туалетв)) Дзвнок президента, наприклад. А значит, пираты уже становятся прямыми спонсорами официальной киноиндустрии. Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю.