Перший рк вйни з Росю. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.
– М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. Вона наспвуться час вд часу, щоб ближче до кнця зазвучати неймоврним потужним епзодом, який багато що розставля на сво мсця та зада особливий тон усьому фльму. Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Это очень-очень качественная сатира, обязательно надо смотреть!2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Вже псля перегляду оприлюдненого у листопад трейлеру, ста зрозумло, що цей дйсно незвичний та неполткоректний фльм варто подивитися всм.
Сакральним недоторканим не залишився нхто. ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Що то значить, цлсна деологчна складова художнього кнофльму! Ну, любо ж дорого дивитися. Ця дея природна, вона змете ус штучно побудован форми.
Вдповдно, у них виника захисна реакця - сховатися та вдсторонитися вд не", - дода вн. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. — Це певна традиця, яка сну з радянських часв. Та я не переживаю! – вдповда Пенальт. вн нас рятував.