Трейлер патротично неполткоректно комед Наш котикиЯк повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube.
Грн, що сидв поруч Професора, засмявся. Публкумо повну версю тексту. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року.
Цей фльм – ще одна маленька, але не менш важлива цеглина в стн, яку зводять наш ветерани, вписуючи свй досвд у книги, щоденники, хронки росйсько-укрансько вйни чи знмаючи так фльми. Продюсери: Марко Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун (колишня голова МОЗ Украни). “На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Окрм красиво медальки кожна ачвка ма свй бонус очок. Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки.
Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм з’являться ближче до кнця, але вдгра дуже важливу роль Это очень-очень качественная сатира, обязательно надо смотреть!Це розрив шаблону, — такими словами опису фльм Наш котики режисер Володимир Тихий. – збуджено заверещала кореспондентка. Якщо говорити про жанровсть стрчки, то тут також змшали багато рзного. Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Це не зовсм комедя, бо поряд с добрим гумором тут поруч йде жорстка полтична сатира, деяк моменти змушують замислитись, а деяк – стискають горло, десь картина вража реалзмом, а десь скочуться в капець, який фарс треш. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр.
“2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно.