Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Найскладнше було зрозумти специфчний моментами внутршнй серед атовцв волонтерв гумор. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги.
“Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: Прем'ра в Укран: 30. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном. вн нас рятував. — Та ти гониш. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Починаються "Наш котики" з флешфорварда з кадрами палаючо Червоно площ Кремля, з башт якого двоголових орлв артилеря збива пд "Жалобний марш" Фредерка Шопена. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.
– Мир пдписали. Це була байка для всього пдроздлу. А складний грим, над яким працювала художниця Катерина Струкова, накладали годинами. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Фльм нби нагадував глядачу, що вйна не зникла.
Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. виживати навть в умовах вйни. "Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души. За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Бюджет – 42 мльйони гривень. Загалом спроба говорити про вйну з смхом вдалою та конструктивною. Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев.