Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.
У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Це дасть вам розумння процесу та дозволить об’ктивно оцнити перш два пункти. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Наверное, в этом и заключается основная причина того, что в отечественном кинематографе царит абсолютная безвкусица и снимаются, прежде всего мыльные сериалы, а настоящих полнометражных фильмов выходит около пяти в год. Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.
Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю. Давайте. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. За пдтримки:2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях.
Серце Новорос У манер сплкування та поведнц вгадуться армйський вишкл. Фльм починаться з сну, який бачить один з головних геров. Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. Дата прем'ри фльму поки що невдома. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. [20] Пд-час фльмування у Чернгов стався курйоз — коли творц знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА, мсцев мешканц не зрозумли що це зйомки фльму та викликали полцейських[22]. Це привд, щоб вдчути радсть та той дух 2014 року. Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому.