Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. , до реч, високояксна. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.
вона сдала до мене на руки, я годував. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. Варто вдзначити, що продюсерами фльму стали Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера та Уляна Супрун. я одразу ввмкнув такий режим жартв. А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Що? Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook.
А яка офцйна назва? Ну? Гавар. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат.
так стльки разв, скльки вн поклав людей. За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Я в нй воював. Професор перегородив Мачмонтов дорогу. Тому для висвтлення годяться вс жанри, зокрема комедя. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. В Европе проблему непопулярности кинотеатров решают современно.
У ролях Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов