Повна назва фльму звучить як “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008). Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)).
Командире, та не переживай ти так, зараз обженемо, – каже Мачмонт. Заряджених вн би просто не змг нести. Юля Галецька – Як з’явилась дея – зняти такий фльм про вйну: не драму, не трагедю, а саме комедю? Неабияке. У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий. Це щоб не боятися.
Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Автори в певн моменти балансують на меж фолу, проте жодно червоно лн вони не перетинають. Звсно, можна його критикувати за таке самоповторення, але нхто не буде сперечатись, що актор надзвичайно органчний в цьому образ ще з “Припутнх”. Це корисно бачити росянам — хай розумють, що тут, в Укран, ОСЬ ТАК це бачать. дть у сраку! При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip. На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. Давайте. Я казав: вбити його мало.
Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Що бере тих хто зна, хто розум. Найскладнше було зрозумти специфчний моментами внутршнй серед атовцв волонтерв гумор. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки.
Я ж говорив тоб. ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО.