Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок.
Сво дтище вони охарактеризували як неполткоректну комедю, яка покликана через буцмто легкий жанр знову нагадати укранцям про те, що частину крани продовжують прошивати кул та снаряди. Сьогодн ми мамо вйну образв. – Мир пдписали. В итоге такое обхождение закона малыми кинотеатрами может обойтись им очень дорого. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Але бльшсть з них — це пафосн пропагандистськ фльми, т ж Кборги. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. За рк ентузазм волонтерв вдчутно впав. Вот что произошло с ex. Так само ми жартували з сепарв, а вони жартували з нас, коли говорили по рацях.
Моя оцнка 8,0/10 Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. – За работу Катнька, за работу. Зрештою Оля розум сво помилки, але деякий негатив у сторону медаспльноти у Наших котиках вдчуваться. Радник Творц патротично неполткоректно комед "Наш котики" опублкували перший трейлер стрчки. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги. Крана, рк: Украна, 2020
Вйна нколи не залиша людину такою, як була. Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Юля Галецька ОРДЛО За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. У манер сплкування та поведнц вгадуться армйський вишкл. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран.
Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29].