якщо вже ми згадали про стрчку Ахтема Сетаблава, було б нечесно не зауважити, що Наш котики в багатьох моментах перегукуються з Кборгами. Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв?
Через те, що бльшсть сторй створен на реальних подях, досить легко поврити акторам. Загальний кошторис стрчки тод заявлявся у розмр ?40,4 млн й вд Держкно творц просили ?7,3 млн. Дду, пустть, бо важко тримати. Вн та нш режисери, нш оператори почали слдкувати за тими подями, як вдбувалися на Майдан, а псля того – на вйн. У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. UA, перед тем, как получить доступ к скачиванию музыки или кино, пользователю необходимо будет подписаться.
Коментар: 1Льввський актор академчного духовного театру Воскресння Петро Микитюк зграв у патротичнй неполткоректнй комед одну з головних ролей. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc. – Ви вегетаранець. Але пдхд у формат телебачення не оперу чимось творчим — беруться готов стандарти. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня.
Повна назва фльму звучить як “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Наш котики – фльм не бездоганний. Сво враження вн написав в Facebook. Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть. жарти вдал, а не надто.
Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.