Н, я не зануда. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Однозначно: смх – це зброя.
Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. За цими героями справд цкаво спостергати, бачити хню еволюцю та дорослшання на вйн. Це перше наше неполткоректне кно.
Розповдав дещо хлопцям-акторам. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Треба створити цлсний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи ншо держави, як абсолютно не будуть дружнми, – вважа режисер Володимир Тихий. Капустина. Головн геро – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Олена Лвцька
Бюджет картини – 42 мльйони гривень. Через не навть довелося перезнмати та дознмати деяк сцени. Про що фльм? Тльки-но з’явився трейлер, посипалися звинувачення та негативн вдгуки. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Читайте такожНеполткоректну комедю Наш Котики про вйну з Росю на Сход Украни вже можна переглянути у кнотеатрах крани. Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка).
Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама").