За сюжетом, досвдчен бойовики-чеченц на танках поспшають винищувати укранськ позиц, але стикаються з потужним опором добровольцв.
Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини. А ще я там опкувався куркою. Наши котики. За його словами, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Уся наша крана", - переконаний продюсер. – У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв.
Тьху на тебе! Мелеш дурниц! грашка котика лише в одному екземпляр. Пдписуйтесь на наш Telegram. За традицю, у кноогляд Depo. За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou. Де знмали, як , можливо, були яксь цкав стор на знмальному майданчику? Вра Климковецька – виконавиця дино жночо рол.
“Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! Тьху на тебе! Мелеш дурниц! Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Дду, пустть, бо важко тримати. Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност. Режисером фльму став Володимир Тихий ("Брама").
Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. вс ц спецефекти пдказували: отут треба заржати, товарщ.