До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. Його персонаж мав позивний Професор. Для тих, хто не в курс, достоту так звуть одного з головних критикв противникв медреформи Уляни Супрун, директора кивського нституту серця. Не даремно у сусдв сталась справжня стерика лише з факту появи трейлера ц стрчки. Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич.
це не випадково, адже вона разом з свом чоловком Марком Супруном, а також горем Савиченком, Володимиром Тихим, Дмитром Кожемою та Степаном Бандерою спвпродюсеркою ц стрчки. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. У фльм режисер зробив окремим персонажем. А ще, здаться, такий тон потребу набагато бльшого наближення до лн фронту та людей, як були на передовй, нж пафосн ноти. Малые кинотеатры (особенно в провинциях) экономят на покупке авторских прав на фильмы и пускают в прокат ленты просто напросто скачанные в интернете. Окрм жартв, тут мсце для серйозного. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Як зазнача Держкно, фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн.
Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. У всх, крм Професора, нема вйськового досвду, але це не перешкоджа м всипати добрячого перцю загарбникам показати, хто господар на власнй земл. Вдпустка. Авторам та акторам все вдалося! Так тримати! Чекамо на нов фльми.