– Частина – заснована на реальних подях. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу. Це саме так було.
Починаються "Наш котики" з флешфорварда з кадрами палаючо Червоно площ Кремля, з башт якого двоголових орлв артилеря збива пд "Жалобний марш" Фредерка Шопена. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Початок, безумовно, сподобаться всм. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати.
ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, – каже Тихий. Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Дивилися трейлер всю даспорою та хочемо влаштувати спецпоказ в мсцевому кнотеатр. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Загалом було знято три сер. Чимало стереотипв, як були елементами мперсько пацифкац нашо нац, ми повалили. Результати плани мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали…
Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. На позициях к четверке для выполнения тайного задания присоединяется тщеславная журналистка. Вн та нш режисери, нш оператори почали слдкувати за тими подями, як вдбувалися на Майдан, а псля того – на вйн. Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. За пдтримки:2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Нараз проект спвпрацю з всьма фондами абсолютно рзних напрямкв: допомога вйськовим, урбанстика, збр коштв для онкохворих дтей та навть справжнй притулок для котикв.
Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.