– Повертаючись до фльму. Касов збори стрчки склали майже 157 тис. На хню думку, це неполткоректна патротична комедя. У трейлер кнострчки заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики.
Гумор у стрчц свордний. Фльм в я якому смх крзь сльози. Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. На основ фльму вийшов музичний клп Жовтий Скотч у виконанн Yurcash (Юрко Юрченко). так стльки разв, скльки вн поклав людей. Фльм вийшов в укранський прокат 30 счня 2020 року.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Але, як ми знамо, доросле життя бентежне жодна казка не трива вчнсть. Дя стрчки вдбуваться 2014 року в перш мсяц АТО на однй позиц з назвою Туалет або Капустина. Це не зовсм комедя, бо поряд с добрим гумором тут поруч йде жорстка полтична сатира, деяк моменти змушують замислитись, а деяк – стискають горло, десь картина вража реалзмом, а десь скочуться в капець, який фарс треш. По-перше, сама поява такого фльму вже безумовним плюсом. Охоч побачити фльм пд назвою “Наш котики” до одн зали не вмщуються, тому стрчку одночасно транслюють у двох. За вкном лунали пострли та волали найманц. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. х визначають на позицю, до яко нхто з нших побратимв не ставиться серйозно.
Варто вдмтити, що це вже не перший жарт з боку знмально групи для привернення уваги глядача. Псля виходу одного з перших тизерв фльму “Котик з палаючими очима”, фрагмент потрапив на росйське телебачення, де в рамках одно з пропагандистських програм каналу “Россия 1” його оговорювали навть зачитали дею укранського фльму з сайту Укранського культурного фонду. Цим одразу скористувались творц фльму, досхочу потроливши пропагантиств черговий раз привернувши увагу до майбутньо прем’ри.