З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони.
Хочете отримувати найважливш новини в месенджер? Пдписуйтеся на наш Telegram або Viber!"Вперед" Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Вважайте — ОФЦЙНО! Росйського президента Володимира Путна там також згадують. Про вйну без пафосу Капустина. жарти вдал, а не надто. Туалет – Туалет! Ш-ш-ш-ш-ш-ш!
це хто так назвав? Лту це не подобалось. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. 19 серпня 2019 року, псля виходу першого тзеру трейлеру фльму Наш Котики, його появу обговорювали на ток-шоу росйського державного телеканалу Рося-1 60 хвилин у гостей передач цей тзер фльму викликав бурхливо-негативну реакцю. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно. Герой Петра Микитюка – нженер. Тихий розповв, що у фльм Наш котики багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для "тепло зустрч"! потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся.
Картина ж настльки проста романтична, що вриш у все, що вдбуваться на екран, одразу повнстю. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк. Тримай! Старий бере . Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Жанр комедя Дикий розвертаться, аби пти. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях.
Ну , звсно, видляться свою природнстю Дмитро Тубольцев, який у 2014 роц воював у склад ДУК Правий сектор. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз.