Перед сеансом на гостей кнотеатру чека частування на фуршет.
Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. UA, перед тем, как получить доступ к скачиванию музыки или кино, пользователю необходимо будет подписаться. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. У прокат картина вийде в листопад. “На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями. З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. Як майже весь свй контент виробляють росйською для Рос. Однак саме цим вонам-аматорам вдаться зламати грандозну масштабну наступальну операцю ворога.
Режисером стрчки Володимир Тихий. Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Другий режисер: Денис Воронцов. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… вона сдала до мене на руки, я годував. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Команда вдзняла клька коротких серй прийшли до певних телеканалв 2015-го року.
Соцальний, культурний запит, бажання побачити себе справжнми нщо не може вбити, бо це здоровий момент. м було по 18 рокв. Режисер Володимир Тихий для того, аби зняти смшний фльм звернувся до аж няк не смшно теми. Дикий повв хлопцв до бйниц, бля яко стояв Професор. Наши котики. стор мають реальних прототипв та супроводжуються комп’ютерною графкою. Знали тльки дв людини.