Якраз готумо “Наш Котики” до штурму закордонних глядачв. Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ. не тльки в нтернет, а й у кнотеатрах.
Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. А тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Особливо, якщо врахувати, що серед дючих осб фльму Смерть. Дал – красива розв’язка.
Художник-постановник: Володимир Любий Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. Лто спалахнув вд обурення: Смерть – страшна настльки, що смятися з не якось не випада… Кстлява, мж ншим, у фльм зображена аж надто реалстично (респект постпродакшену!). Мо знайом капелани — ус геро з бойовим досвдом. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. При хронометраж у дв години, фльм би лише виграв, якби на монтаж х викинули. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Так, Дмитро Тубольцев до початку вйни був актором одного з столичних театрв. Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала.
Головн геро – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Працю. Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей! — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни.
Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Одна сторя особливо сподобалась. Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений. Коли почав з'ясовувати, виявилось, що бйця сильно вкусила кшка його вдправили в госпталь до Харкова переврити, чи нема сказу. Так, з кшкою у пакет вйськовий похав до мста. Це була байка для всього пдроздлу.