На Наших котикв варто пти не просто задля того, щоб пдтримати укранське, бо так прийнято, а для того, щоб вд душ посмятися та нарешт зрозумти друга, подругу чи родичв ветеранв та вонв.
30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. Протягом 2019 року в Укран з’явиться близько пвсотн фльмв патротичного спрямування, зокрема коштом державно пдтримки. Вершигори 1 (Кив, Лвий берег, Райдужний, початок Трощини), Книгарня #1 (Проспект Степана Бандери, 10-б - Кив), “Книгарня-кав'ярня” (Одеса, вулиця Катерининська, 77), а також у фрмових магазинах “Видавництво Фоло”. Продюсерами картини стали Уляна та Марко Супруни, до них долучились Степан Бандера та гор Савиченко.
Премьера в Украине: 30. Цей пес врятував дуже багато життв. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. один смшний момент, коли у Чернгов знмали сцену окупованого Донецька так зван ДНРц-актори почали обстрл, мсцев мешканц викликали полцю, бо подумали, що вдбуваться захоплення хньо ОДА”, – додала Супрун. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться.
Чим бльше очок, тим вищий рвень, тут все стандартно. Моя оцнка 8,0/10 Мачмонт тисне на педаль газу. У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну. Сценарист: Володимир Тихий Лнйний продюсер: Олександр Четиркн За словами колишньо в. Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих".
– Перш за все, любов до Батьквщини. Найголовнше було для нас – передати той емоцйний стан. Коли ми були на фронт, ми постйно згадували про те, що козаки не думу гадали й страждали, а з веселими пснями йшли в бй, вони танцювали перед бом, вони плювали ворогов в обличчя. ми так само. Так було в добробатах в Правому сектор.