Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху.2 лютого, в кнотеатр “Жовтень”, вдбудеться показ та зустрч з творчою групою комед Наш Котики.
На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Наприклад: волонтер розшифрував 5 декларацй за один день. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас.
Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона. Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. Вже з 30 счня фльм буде в прокат на великих екранах крани. Хто працював над стрчкою Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей.
Текст — Михайла Кукуюка, виконання — Бориса Георгвського. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. У ролях знялися: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. Тому що сатира як правило не щадить нкого – н свох, н чужих, н випадкових перехожих. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. Там! – показав рукою убк бйниц.
Бо сам щоразу, коли дзнаюся про зйомки нового укркно, подумки мало не молюся: Хай у них все вийде, тльки не облажайтеся, пацани!