“Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж. Фльм був знятий за пдтримки Укранського культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Надто тонкий лд, бо це близько та боляче. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. А тому – обов’язково йдть у кно на Наших котикв. так, це – також зброя. не забувати про подвиг чоловкв жнок, як поклали життя за Украну, як продовжують боронити наш кордони. За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло. Загалом було знято три сер. То нормальний фльм про вйну.
Мсцями здаться, що х бльше, нж комедйних. "Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Блндаж” — пдкажть, де купити таку книжку? Мен сподобалася гарна укранська мова. Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. джерео30 счня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого Наш Котики.
– Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух.