Вдплат не да здйснитися будильник, що змушу вйськового прокинутися.
UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Бо занадто вже серйозними справами опковуться капелан. Що скажеш, Грне? Чи можна дивитися з дтьми? Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю. Ус ризикують постраждати вд корупц або вд насильства, невже пореготати — це все, що ми можемо вдяти?
Над фльмом працювали бльше 600 людей. Окрм жартв, тут мсце для серйозного. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Сюжет: С 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан.
Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Тому в Укран складно жартувати не лише про вйну, а й про будь-як нш реч, що виходять за меж тематики радянського гумору. Волонтер працював 7 днв поспль. Також тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Окрм державних грошей, продюсеров Марков Супруну через його кнокомпаню Bedlam Productions та Степанов Бандер-молодшому через його кнокомпаню Banesto Productions вдалося залучити кошти вд приватних нвесторв з США та Канади[20].
Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де.