Зима. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй. Як на зло росйський генерал виршу направити наступний удар саме по Капустин. А стрмк переходи вд серйозного до смшного тримають х у напруз впродовж усього фльму. Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Касов збори стрчки склали 3 млн.336 тис.64 грн. Корупця, насильство, розбещення неповнолтнх не теми для смху, накше то буде шлях до абсолютно деградац суспльства. На цьому наголосив пд час пресконференц, що вдбулася псля преспоказу у Кив, режисер стрчки Володимир Тихий, повдомля кореспондент Укрнформу. Просто, начитавшись вдгукв про фльм, очкувала вд нього значно бльше трешу та чорнухи. Над фльмом працювали бльше 600 людей.
гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Вн розповв, що режисер радився з ним щодо сценарю й опису геров, хньо поведнки. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Знмальний процес
Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Мутабор! – скомандував Радник. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)). Така скромна кльксть проданих квиткв на один екран, з одного боку, наслдком скорочення пропозиц фльму кнотеатрами, з другого боку Ексу не вдалося сформувати позитивний суспльний розголос.
фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися.