Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. Лавка. На жаль, результати стартового вкенду змушують переглянути ц прогнози, зменшивши х утрич. У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. НЕ ЗАРАЗ. Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога! Працював на Студ 1+1, у кнокомпан Данапрс-фльм. Але з веселощами автори не переборщили.
Втм, псля Майдану та агрес РФ щодо Украни для Дмитра все змнилося. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Очнь красва! Тр-чтир! Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування та й на мсцевост майже не орнтуться.
Як зазнача Держкно, фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. В центр сюжету Наших котикв три зелен добровольц, котр потрапляють в АТО. Це нше, наше. Загалом, як нам здалося, творц стрчки дуже люблять укранську журналстику. Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Тихого, крм Наших котикв, дв гров повнометражн стрчки: трилер Зелена кофта та мстична драма Брама, знята за мотивами п’си Павла Ар’ На початку наприкнц часв. В актора Дмитра Тубольцева (Лто) злетли дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос. Мсцями здаться, що х бльше, нж комедйних.
Дмитро Гамбаль, що займався розробкою оригнального фреймворка та гровою механкою;