9. Смерть у вишиванц. Вд вйни дуже близька дистанця до смерт. Тож це не просто слово, це цлий образ культура ставлення до смерт. Тож у фльм — це окремий персонаж. Залежно вд того, за ким Смерть приходить, вона мня образ. За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц.
Руськй мр – всобъмлющая дея. Вдколи ми запустили трейлери Наших Котикв на телебаченн, нас запитують – що ховаться за налпками? Приходьте в кно побачите Вантажвку трясонуло так сильно, що в Лта з голови злетла каска. Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас. Справа, звсно, ризикована, але чи вдасться Нашим котикам через комедйну форму пдняти важлив проблеми – побачимо невдовз у кнотеатрах.
Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Фотограф вд несподванки спаться й присда. У Чернгов знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА. У манер сплкування та поведнц вгадуться армйський вишкл. Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Трейлер, кадри 6Прем'ра в Укран 30 счня 2020 В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть.
Сьогодн ми мамо вйну образв. Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. Мусять його подивитися Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). То нормальний фльм про вйну.
"Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. Вдповдно, у них виника захисна реакця - сховатися та вдсторонитися вд не", - дода вн.