Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. Глядачам, як хотли б познайомитися з сучасним укранським кно Петро Микитюк пропону переглянути Поводиря, Мо думки тих Черкаси. До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо.
Арабески, Украно, Goodbye! та Вавилон’13. in. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. За кожну розшифровану декларацю ми купували одну мандаринку для вйськових шпиталв. Касов збори стрчки склали майже 157 тис. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Серце Новорос
Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Пенальт маха головою: Що бере тих хто зна, хто розум. – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Для просмотра рекомендуется прикупить порцию жаренных снегирей. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики. – А костюми – це щось з особистого?
Как спцально для нас. Спочатку автори мали бажання зняти повноцнний серал на основ цих короткометражок, але не знайшли фнансування та порозумння з укранськими телеканалами. Гумор у стрчц свордний. Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО. А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Фльм демонстрували на 82 екранах.
– Так, я пишу псн, музику. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця?