ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком. Под розгортаються на початку гарячо фази вйни на сход Украни. На одну з позицй фронту заступають на бойове чергування головн геро: нженер, актор продавець ...moreУ прокат 30 счня у кнотеатрах виходить перша вйськова комедя Наш котики, яка присвячена подям на Сход. Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку.
Уже этим летом вход в кинотеатр EX. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Фльм вийшов в укранський прокат 30 счня 2020 року. Давайте. На позицях, до ц фантастично четврки для виконання секретного завдання, приднуться амбтна журналстка.
глядачв, касов збори картини перевищили 6 млн грн. У нас була демонстраця перегляду для геров цього фльму – ветеранв. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Про це повдомляться на сторнц под в Facebook. Бюджет – 42 мльйони гривень.
Под розгортаються на початку росйсько агрес проти Украни у 2014 роц. Туалет! Ви, що там поснули? Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. У ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. – Так, форма була моя. Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером. Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так.
Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Стрчка ма свого глядача. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал.