У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн. Вони одягнен в камуфляж. Тому для висвтлення годяться вс жанри, зокрема комедя. – У Котиках ви спвате. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий.
Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Бойовики в позах Рембо завмирають. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Ну, я – старший! – вдповв Професор. У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас воював у склад укранського корпусу Правий сектор. Сподвамось, ця стаття була корисною для вас. Робоча назва фльму спвпадала з назвою книги – Блндаж.
Вдгуки про фльм Дмитро Тубольцев, виконавець головно рол Територя радянсько мпер (а перед тим Росйсько мпер) за свом духом заглиблена в схдну, азйську культуру, але намагаться видаватися вропейською. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. До четврки бйцв також приднуться безстрашна журналстка, яка ма виконати секретне завдання. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. сторя поверта глядача в дв тисяч чотирнадцятий рк. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв.