Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Стрчка ма свого глядача. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал.
Про вйну без пафосу У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас воював у склад Добровольчого укранського корпусу "Правий сектор". Журналстц Ол дстаться за спробу взяти коментар з ншого боку конфлкту, за невмння помчати очевидн реч, за ставлення до свого хлопця та таке нше. Вддана Володимир Тихий народився 1970 року в Червоноград. Вн вдчував вбрацю. 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей!
Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Чстий тестострон, – томно промовила кореспондентка. До реч, щодо смерт, то образ у стрчц змалювали досить смливо креативно. За сюжетом, тро добровольцв, як не мають жодного вйськового досвду, мають стримати наступ добрних росйських пдроздлв. Через це на прес-показ фльму в зал вдчувалася сильна незручнсть – яким би не було тво особисте ставлення, а все ж не дуже примно спостергати, як твою колегу за особисту думку так зухвало закатують в асфальт. У всх, крм Професора, нема вйськового досвду, але це не перешкоджа м всипати добрячого перцю загарбникам показати, хто господар на власнй земл. Це саме так було. На одну з позицй фронту заступають на бойове чергування головн геро: нженер, актор продавець .
Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись. Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ. Касов збори стрчки склали майже 157 тис.
Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий