Грн попрямував до Дикого, який ознайомлював Професора з встановленими порядками на позиц.
Загалом, як нам здалося, творц стрчки дуже люблять укранську журналстику. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. Територя радянсько мпер (а перед тим Росйсько мпер) за свом духом заглиблена в схдну, азйську культуру, але намагаться видаватися вропейською. Вантажвка зупиняться. Так вн себе назвав, коли знайомились. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. Другий режисер: Денис Воронцов. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. Мен сподобалася гарна укранська мова. Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима.
“Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну. Тому, ми вс, хто живе в Укран, Канад, США, Франц та Нмеччин, хто перераховував власн заощадження, або хав волонтерами у район наступу росйських вйськ — ми вс у тем. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя. А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик.
Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Вн допомага людям подолати страх перед владою, агресю сусда, старстю тощо. Навряд чи хтось буде витрачати свй час, виконуючи величезн завдання, котр потребують 4-8 годин. Наш котики — третй повнометражний фльм Володимира Тихого. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Режисери провели два роки, занурен у життя двох асоцацй, що дозволило м знайти натхнення для багатьох сцен, як зрештою знайшли сво мсце у фльм, включаючи втечу Валентина. Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Створюмо на х основ нов безкоштовн нструменти для журналств, активств та навть правоохоронних органв.
Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.