Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.
Режисер та автор сценарю: Володимир Тихий. Зокрема, Уляна Супрун запропонувала флешмоб напередодн прем'ри. Не смшно. “Ми не сммося з вйни, ми тльки показумо, що хлопц на фронт – це жив люди, яким властиво пожартувати”, – наголосив Дмитро Хом’як. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. Наш котики точно наробили галасу. А в Стародавнй Грец смерть завжди була присутня — в трагедях, в комедях — фзично, як окремий персонаж. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер.
В Укран 30 счня виходить у прокат полткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Одягнений у форму дубок. За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Тьху на тебе! Мелеш дурниц! Ус сцени вдзнят у Чернгвськй област. А багато подй фльму засновано на реальних сторях. Працю. Не пущу!
Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран. “За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Якого нхто не очкував, який зупинив цей залзний план захоплення Украни з боку Рос. Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну. “У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно.
Що скажеш, Грне?
КЕ: дивитися фiльм Нашi котики в hd якост дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 Нашi котики худ фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн повний фiльм Нашi котики фiльм 2020 онлайн Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики hd онлайн Нашi котики скачати торрент Нашi котики фiльм дивитися Нашi котики КиноПоиск